Kamers

Hotel BE41 beschikt over een zevental kamers verdeeld in drie verschillende types, elk met z'n eigen sfeer en interieur. Geen enkele kamer is hierdoor hetzelfde waardoor een uniek concept gecreëerd wordt. De inrichting is een combinatie van vintage en industriële meubels of accessoires. Alle kamers hebben een eigen kleine maar knusse badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op de derde verdieping bevinden zich een tweetal mooie Standaard Kamers. In verband met de trappen zijn deze wellicht iets minder geschikt voor gasten die moeilijk ter been zijn. Voorts zijn op de eerste en tweede verdieping in totaal vier ruime Deluxe Kamers. Op de begane grond is een prachtige Superior Kamer die tevens een eigen buitenterras heeft.

Standaard Kamer vanaf €85,- / nacht

Gratis Wifi Flat-screen TV Nespresso koffiemachine Eigen badkamer

Op de derde verdieping van ons monumentale pand bevinden zich een tweetal mooie Standaard Kamers.

Deze ruime kamers hebben een schuin maar hoog plafond met elk twee dakkapellen. Door de stoere inrichting wordt een verrassend karakter gecreëerd.

2

Max. aantal personen / kamer

2

Aantal kamers

Deluxe Kamer vanaf €95,- / nacht

Gratis Wifi Flat-screen TV Nespresso koffiemachine Eigen badkamer

De ruime en sfeervolle Deluxe Kamers zijn op de eerste en tweede verdieping.

De twee kamers aan de straatzijde hebben over de gehele breedte een vensterpartij waardoor deze kamers veel lichtinval hebben. De kamers aan de achterzijde zijn daarentegen door de kleine ramen intiem te noemen en hebben zeer verrassende elementen op de kamer.

2

Max. aantal personen / kamer

4

Aantal kamers

Superior Kamer vanaf €105,- / nacht

Gratis Wifi Flat-screen TV Nespresso koffiemachine Eigen badkamer Eigen buitenterras

Onze ruimste kamer is de Superior en ligt aan de achterzijde op de begane grond.

Deze grote kamer heeft hele speciale sfeervolle details, dus laat je verrassen. Tevens ideaal voor mensen die wat slechter ter been zijn. Bovendien heeft deze kamer als enige een eigen buitenterras om bij goed weer heerlijk buiten te kunnen zitten. Roken is echter nergens toegestaan!

2

Max. aantal personen / kamer

1

Aantal kamers